tirsdag 10. januar 2012

Litt om meg:

Hei! Jeg heter Tore Strand Olsen og jobber profesjonelt med tegneserier, det har jeg gjort siden 1990. Først for månedsbladet Pyton, og senere for blader som Pondus, Nemi, Ernie, Forresten og Gorilla

Jeg har gitt ut flere tegneseriebøker og album, bl.a. Jeg, Arne Næss, De Hundre Beste Ørn Bjørn & Jørn og Tore Hund & Co. 

Nå tegner jeg serien Ørn Bjørn & Jørn i bladet Rutetid, og gåtetegningene Gjett Hvilken... i Rutetid og VG

Hvis du vil lese mer om seriene mine anbefaler jeg Øyvind Holens intervju

Mitt første tegneseriekurs holdt jeg i Fredrikstad i 1991, og siden den gang har jeg holdt utallige kurs over store deler av landet. De siste årene har jeg holdt flere kurs i samarbeid med Kultur i Troms, Turnéorganisasjonen for Hedmark og Den kulturelle skolesekken i Hordaland

Ingen kommentarer: