tirsdag 6. april 2010

Rutetider i Hordaland


15. mars kom første nummer av bladet Rutetid i butikkene. Jeg kommer til å levere serien Ørn Bjørn & Jørn og gåtetegningene Gjett Hvilken Film fast til hvert nummer. Hvis du ikke gidder gå helt til butikken kan du ta en sniktitt på bladet her.Samme dag som bladet ble lansert la jeg ut på en to ukers skoleturné i samarbeid med Den Kulturelle Skolesekken i Hordaland. Jeg var innom ungdomsskoler på Sotra og i Kvam, Strandebarm, Jondal, Hauso, Kinsarvik og Eidfjord og tegnet og fortalte om hvordan man lager tegneserier. Alt var godt planlagt og organisert av DKS, så det ble en flott tur gjennom Hardanger.Bildet over er tatt en tidlig morgen på fergeleiet i Tørvikbygd, mens jeg ventet på ferga til Jondal, som kan skimtes på den andre siden av fjorden.


Til slutt - for de spesielt interesserte - legger jeg ved rutetidene for ferga mellom Kinsarvik-Utne-Kvanndal.


2 kommentarer:

  1. Sjølv hadde eg seriekurs i ein annan av Hardangerkommunane nettopp, nemleg Granvin - på min gamle skule! Har blant anna kikka på bloggen din her etter tips, det kom vel med!

    SvarSlett
  2. Hyggelig å høre, Jorunn! Og siden du har tegneseriekurs må jeg jo få presentert deg her på bloggen etterhvert.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.