torsdag 25. august 2011

Helgekurs på SerieteketI september og oktober arrangerer jeg to helgekurs i samarbeid med Serieteket.
Den første helgen (24. og 25. sept) er et nybegynnerkurs for deg som lenge har hatt lyst til å lage egne tegneserier men aldri har kommet i gang. I løpet av helgen får du i oppgave å lage din egen tegneserieside. Underveis får du grundig innføring i alle trinn i prosessen - fra skisser og idéer fram til ferdig tegnet originalside. Du trenger ingen spesielle tegneferdigheter for å melde deg på. Papir og tegneutstyr inngår som en del av kurset.
Den andre helgen bygger videre på nybegynnerkurset men passer også for andre som har erfaring med å lage egne tegneserier. Vi kommer til å jobbe mer med idéer og historiefortelling enn tegneteknikk.
På lørdag (1. okt) jobber vi med idéprosess og humor. Du får i oppgave å lage vitsetegninger og striper, og etterpå går vi inn på ulike måter å vurdere kvaliteten av egne og andres idéer og serier.
På søndag (2. okt) er temaet historiefortelling. Du får i oppgave å lage et tegneseriemanus basert på egne opplevelser. Underveis ser vi på hva som kan fortelles visuelt og hvor man bør bruke tekst.
Tid:
24. og 25. september
1. og 2. oktober
kl 12.00 - 18.00 alle dager
Sted:
Deichmanske Bibliotek Grünerløkka
Shcous Plass - Oslo
Pris:
kr 2000,- (500,- pr dag)
Aldersgrense:
16 år
Påmelding sendes til: tostrao@online.no - husk å presisere hvilke dager du vil være med på.
Velkommen!

4 kommentarer:

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.