onsdag 5. juni 2013

Bobla i Rutetid og julenummeret

Norsk Tegneserieforum inviterer nye og gamle bidragsytere til å sende inn tegneserier til Bobla nr 145 og 146. 

Bobla nr 145 blir bilag i Rutetid nr 6/2013, utgitt av Egmont. Dette blir et temanummer om humortegneserier - derfor ønsker vi helst morsomme bidrag denne gangen. Som vanlig trykker vi ikke striper og vitsetegninger, men historier fra en til ti sider. Rutetid er som kjent en tumleplass for norske vitsetegnere, derfor har vi med dette bladet lyst til å vise noe av det beste fra dere som jobber i litt lengre formater. Det trenger ikke være nytegnet materiale. Vi tar gjerne imot sider som har vært publisert på nett tidligere. 


Bobla nr 146 blir et temanummer om det nære forholdet mellom tegneserier og julehøytiden i Norge. Vi etterlyser derfor julehistorier fra en til ti sider til bladet. De kan være morsomme, triste, skumle, spennende, selvopplevde eller noe helt annet - altså ikke eksklusivt humorserier. 

Teknisk info: 

Det ytre formatet på Bobla nr 145 blir 17 x 26 cm (som Rutetid) og julenummeret får formatet 17 x 24 cm. Vi vil helst ha seriene innsendt digitalt, i minst 300 dpi oppløsning. 

Leveringsfrister: 

Bobla nr 145: Hvis du ønsker innspill på manus før du tegner serien vil vi helst ha det innen 15. juli. Ferdig tegnet og fargelagt serie må vi ha innen 15. august. 

Bladet utgis av Egmont i november. 

Bobla nr 146: For å få innspill på manus før tegning må du sende det til oss innen 1. september. Ferdig tegnet og fargelagt serie må vi ha innen 1. oktober. 

Bladet sendes ut til NTFs medlemmer og abonnenter og legges ut for salg i landets spesialforretninger for tegneserier i november. 

Les mer på: tegneserieforum.no


Hilsen Boblaredaksjonen
Norsk Tegneserieforum

PS: Vi ønsker å honorere bidragene til bladene denne gangen men kan ikke si hva sideprisen blir før i september - når søknaden vår er behandlet av Kulturrådet. 

2 kommentarer:

  1. Fiffig og interessant. Kanskje noe å kikke nærmere på :o

    SvarSlett
  2. Finn på noe morsomt og send det inn - vi vil gjerne ha noe fra deg med i bladet!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.