onsdag 15. juli 2009

Reportasje i Nordstrands BladNorstrands Blad har lagt ut en reportasje om tegneseriekurset som Geir Moen og jeg holdt på Skøyern Fritidsklubb tidligere i år.


Reportasjen finner du her. Ta en kikk!


2 kommentarer:

  1. Koe e det kur`se? finnes det et kursi Skudeneshavn? di finne meg på marie38@live.no og 90584604 .... svar fort.. elske å tegna!!

    SvarSlett
  2. Hei, Marie.
    Disse kursene arrangeres av skoler og biblioteker, som så leier meg inn som lærer for anledningen. Skudeneshavn har jeg adri blitt invitert til, men på tirsdag og onsdag neste uke skal jeg ha kurs på biblioteket i Time kommune. Det jo ikke så langt unna.

    Hvis du liker å tegne bør du ta en kikk på nettstedet nettserier.no.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.