mandag 28. februar 2011

Bli med i Bobla nr 2/2011!Den første tegneserieutgaven av Bobla ble så vellykket at vi i Norsk Tegneserieforum har bestemt oss for å lage to utgaver til i år. Men det blir ikke noe blad uten tegneserier, derfor inviterer vi herved alle serieskapere til å sende inn bidrag til Bobla nr 2/2011 – som skal lanseres på Oslo Comics Expo, den siste helga i mai.

Akkurat som sist vil vi ha historier på fra en til ti sider, og alle typer historier er velkomne – enten det er humor, skrekk, fantasy, selvbiografi eller noe helt annet. Men stripeserier tar vi ikke imot, de kan du sende til Dagbladkonkurransen.

Temaet for forrige nummer var HISTORIEFORTELLING, og temaet for nummer 2 er SAMARBEID. Det vil si at vi ønsker å sette fokus på alle måter man kan samarbeide med andre når man lager tegneserier. I andre land er slike samarbeid vanlig, mens i Norge jobber så å si alle alene. Vi har allerede et samarbeidsprosjekt i gang mellom Tegneserie-Workshop i Kristiansand, Tegnekveld i Oslo, Tegneloftet i Bergen, Seriereiret i Volda og Trondheimstegnerne. Alle som bor i nærheten av disse byene bør oppsøke miljøene og bli med på prosjektet. Alle andre oppfordrer vi til å prøve å finne noen å samarbeide med, f.eks. gjennom Nettserier.no.

Når det er sagt, så skal vi ikke tvinge noen til å samarbeide hvis de ikke har lyst. Vi tar også imot serier som du har laget alene. Og vi tar imot både nye og gamle serier. Men hvis du/dere har en ny serie på gang vil vi at dere sender oss manuset før dere begynner å tegne – for temaet er som sagt SAMARBEID, og da må dere også samarbeide med oss som redigerer bladet.

Innleveringsfrist for manus: 1. april.

Innleveringsfrist for ferdigtegnede serier: 1. mai.

Send inn digitalt til: ntf@tegneserieforum.no

eller send kopier (ikke originaler!) av seriene i posten til:

Norsk Tegneserieforum
co/Serieteket
Deichmanske Bibliotek Grünerløkka
Schous plass 10
0552 Oslo

Hilsen Bobla-redaktørene Kyrre Matias Goksøyr og Tore Strand Olsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.