tirsdag 10. januar 2012

Litt om meg:Jeg har jobbet profesjonelt med tegneserier siden 1990. Først for månedsbladet Pyton, og senere for blader som Pondus, Nemi, Ernie, Forresten og GorillaNå tegner jeg serien Ørn Bjørn & Jørn i bladet Rutetid

Jeg har gitt ut flere tegneseriebøker og album, bl.a. Jeg, Arne Næss, De Hundre Beste Ørn Bjørn & Jørn og Tore Hund & Co. 


Mitt første tegneseriekurs holdt jeg i Fredrikstad i 1991. Siden den gang har jeg hatt utallige kurs over store deler av landet, mest på skoler og bibliotek men også hos bedrifter, organisasjoner, festivaler, seminarer, sommerleire, fengsler, utdrikningslag og andre. De siste årene har jeg reist på mange skoleturnéer i samarbeid med Den Kulturelle Skolesekken i bl.a. Hedmark, Hordaland, Troms, Sogn og Fjordane, Finnmark, Nordland og Akershus. 

Klikk her for å se bilder fra kursene mine. 

Ingen kommentarer: