tirsdag 31. juli 2012

Korte kurs

Jeg holder ofte korte tegneseriekurs og foredrag om ulike tegneserierelaterte temaer, f.eks. tegneteknikker, fortelleteknikker, visuell teori, publiseringstips, tegneseriehistorien eller om bestemte tegnere eller perioder. Jeg lager også foredrag på bestilling hvis det er ønskelig. 

 Kurset jeg holder oftest kaller jeg Lynkurs. Det er en kombinasjon av en workshop og et foredrag. Da gir jeg først en innføring i enkel tegneteknikk, deretter lager deltagerne sin egen tegneseriefigur og sitt eget stuntmanus

Så viser jeg hvordan de kan jobbe videre med manuset på vei til en ferdig tegneserie. Jeg viser også eksempler på at tegneserien er en unik uttrykksform i krysningspunktet mellom film, litteratur, animasjon, illustrasjon, grafisk design og kalligrafi. 

 Lynkurset er spesielt tilrettelagt for ungdomsskoler og videregående skoler, men jeg har også holdt dette kurset i mange andre ulike sammenhenger. Kurset varer i 90 minutter (to skoletimer), evt lenger hvis det er ønskelig. 

Til Lynkurset trenger jeg en projektor jeg kan koble laptopen til og noe jeg kan tegne på så alle kan se, helst en flipover eller whiteboard. Deltagerne trenger papir (vanlig A4 kopipapir) og blyant. 

Jeg bruker samme satser og betingelser som Norsk Forfattersentrum

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om kursene mine: tegneseriekurs@hotmail.com


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.