onsdag 1. august 2012

Lange kurs

 Jeg holder ofte kurs der jeg viser deltagerne trinn for trinn hvordan man lager en ferdig tegneserieside: Fra skisser og idéer via manus fram til skissing og rentegning av originalene. Når kurset er slutt kan originalsidene settes sammen til en utstilling, kopieres og settes sammen til et tegneserieblad eller legges ut på nett, f.eks. her på bloggen. 


 Man trenger minst 8 timer for å få ferdig en slik tegneserieside - det vanligste er å ha kurs over to dager, 6 timer hver dag (f.eks. i en helg). 

Dette kurset har jeg holdt på mange biblioteker og kulturhus. Her er noen eksempler: 


 Ålesund Kunstfagskole og Einar Granum Kunstfagskole har jeg holdt tegneseriekurs  som varte en hel uke. Da fordypet vi oss i ulike tegneteknikker og jobbet med historier som gikk over flere sider. Her er noen glimt fra disse: 


Jeg har også fordypningskurs, bl.a. et dagskurs (6 timer) i vitsetegning og humorstriper og et dagskurs i historiefortelling basert på egne opplevelser. 

Til alle kursene trenger jeg en projektor å koble laptopen til og noe jeg kan tegne på så alle kan se, helst en flipover eller whiteboard. Jeg tar med alt nødvendig papir og tegneutstyr, men deltagerne kan selvsagt også gjerne ta med egne favorittpenner o.l. 

Jeg bruker samme satser og betingelser som Norsk Forfattersentrum

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om kursene mine: tegneseriekurs@hotmail.com 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.