fredag 14. mars 2014

Seriefest-Bobla

Seriefest - Barnas Egen Tegneseriefestival blir i år en landsdekkende festival. I løpet av høsten blir det Seriefest på bibliotekene i Moss, Lørenskog, Vestfold, Ekeberg, Kvinnherad, Mandal, Haugesund, Nes, Ås og selvsagt Serieteket på Grünerløkka. Festivalen arrangeres i samarbeid mellom Norsk Tegneserieforum (NTF) og Serieteket. 

Akkurat som i fjor blir Bobla festivalavis for Seriefest. Bibliotekene som arrangerer egen Seriefest får tilsendt et stort antall blader. Dessuten sendes bladet ut til alle landets øvrige bibliotek og selvsagt til alle NTFs medlemmer. Opplaget blir derfor større enn fjorårets. 

Vi har lyst til igjen å fylle bladet med nye, gode norske tegneserier for barn, og for å få til det trenger vi hjelp fra dere serieskaperne der ute. 

Litt teknisk info: Bladformatet denne gang er 17 x 26 cm og fargetrykk. Vi vil helst ha filer lagret i tif-format og ikke i lavere oppløsning enn 300 dpi. Hovedmålgruppa for seriene er lesere i barneskolealder, sånn cirka. Vi ønsker historier fra en til ti sider, i alle mulige sjangre. Vi kommer til å honorere tegneseriene som trykkes i bladet, men sideprisen er foreløpig ikke bestemt. Vil du ha innspill på idéer og manus før du tegner serien ferdig må du sende det inn i god tid før leveringsfristen. 

Leveringsfrist: 15. juni. Se også: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.