tirsdag 12. januar 2016

Litt om meg

 Jeg har jobbet profesjonelt med tegneserier siden 1990, og har hatt serier på trykk i blader som Pyton, Pondus, Nemi, Ernie, Forresten, Gorilla og Rutetid. I tillegg til tegneserier har jeg jobbet med illustrasjon, animasjon og undervisning. 

Her er noen tegneserier jeg har utgitt: 

Tegn Serier! (2017)
Tegneserienes Historie (2015)
Propell (2006)
Blått Blod (2003)
Espen-album: Makan Til Julenisse (2003)
De Hundre Beste Ørn Bjørn & Jørn (2003)
Jeg, Arne Næss (2001)
Pyton-album: Fobi & Noia (2000)
Pyton-album: Serieparodier (1999)
Tore Hund & Co. (1998)


Jeg har hatt mange tegneseriekurs på skoler og bibliotek - og i andre sammenhenger, som bedrifter, organisasjoner, festivaler, seminarer, sommerleire, fengsler og utdrikningslag. Og for Den Kulturelle Skolesekken

Klikk her for å se bilder fra kursene mine.
Foto: Jorunn Greiff Solli


Mer om meg: 
Store Norske Leksikon
Wikipedia
Jippi forlag
Norsk Barnebokinstitutt
Instagram
Twitter
Facebook
Linkedin
Ørn Bjørn & Jørn
BloggKontakt: 
tegneseriekurs@hotmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar