torsdag 16. juni 2016

Foredrag

Jeg holder ofte foredrag om diverse tegneserierelaterte tema. Det kan være presentasjoner av tegnere, stilretninger, epoker eller egne serier. Foredragene varer vanligvis ca 45 minutter, men det kan tilpasses. Ta gjerne kontakt hvis du trenger et foredrag om tegneserier: tegneseriekurs@hotmail.no

Her er eksempler på foredrag jeg har holdt: 

Tegneserienes Historie
Fra hulemalerier og fram til dagens nettserier. Hvordan får man plass til alt dette på litt over hundre sider? Jeg forteller om hvordan Øyvind Holen og jeg jobbet med boka Tegneserienes Historie og presenterer de viktigste seriene fra USA, Japan, Europa og Norge.
Jeg, Arne Næss
Ola A. Hegdal og jeg samarbeidet om tegneseriebiografien Jeg, Arne Næss. I dette foredraget viser jeg en rekke foto, skisser, manus og originalsider, og prøver å gjøre rede for hvordan  man formidler filosofi gjennom ruter og bobler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.