fredag 14. august 2009

Stripe-innspillAlle kommende tegneserietalenter som jobber med bidrag til årets stripekonkurranse i Dagbladet inviteres til STRIPE-INNSPILL, der de kan få tilbakemelding og profesjonell vurdering av serien før de sender den inn. Arrangementet er gratis og åpent for alle, også de som ikke har en stripe de vil ha innspill på, men man må melde seg på i forkant.


STRIPE-INNSPILL arrangeres to steder: Først under Raptusfestivalen i Bergen og helgen etter på Serieteket i Oslo. Begge seansene vil ha profesjonelle tegneserieskapere og redaktører til stede, ordstyrer er Tore Strand Olsen. Vi kommer til å lese gjennom stripene som deltagerne har sendt inn på storskjerm i felleskap, deretter kommer alle med innspill, tilbakemeldinger og reaksjoner på det de har lest og sett. Både de gamle proffe traverne og de kommende talentene får her anledning til å uttale seg.


I etterkant kan deltagerne velge om de vil ta til seg alt av ris, ros og konstruktiv kritikk når de jobber videre med stripene sine den siste tiden før leveringsfristen den 1. oktober.


Dette er et unikt tilbud til unge serieskapere som vanligvis jobber i et slags vakuum. Det er en underlig situasjon å jobbe i dagesvis med vitser og humorstriper uten noensinne å høre latter.FAKTA:

Første STRIPE-INNSPILL arrangeres under Raptus - Bergen Tegneseriefestival, Hotel Terminus, lørdag 12. september kl 14 (kan endres!). Påmelding/striper sendes innen 10. september til:


Raptus - Bergen Tegneseriefestival

Postboks 1237 Sentrum

5811 Bergen


Andre STRIPE-INNSPILL blir på Serieteket , Schous Plass i Oslo, lørdag 19. september kl 13 (kan endres!). Påmelding/striper sendes innen 17. september til:


Serieteket

Deichmanske Bibliotek

Grünerløkka

Postboks 2017

0505 Oslo


Alle som vil delta må sende en skriftlig påmelding. De som vil ha vurdert serien sin må legge ved en kopi av minst EN ferdigtegnet stripe. Send KOPIER altså - ikke originaler. Husk å skrive STRIPE-INNSPILL tydelig på konvolutten.


STRIPE-INNSPILL arrangeres av Tore Strand Olsen og Strand Comics i samarbeid med Dagbladet, Raptus og Serieteket.


Les mer om konkurransen hos pondus.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.