onsdag 20. januar 2010

Tegnekveldene er i gang!20 tegnere, forfattere og webdesignere møtte opp første Tegnekveld, mandag 18. januar. Det ble en veldig hyggelig kveld, der praten gikk lett mellom de frammøtte, så dette virker lovende. Vi diskuterte hvilke ønsker folk hadde for Tegnekveldene framover og noterte en rekke forslag, men besluttet å vente med å ta en avgjørelse på dette til etter Fanzine-verkstedet:


I uke 6 viser Serieteket utstillingen Nordicomics, med tegnere fra alle de nordiske landene. Samtidig med denne utstillingen arrangerer de et Fanzine-verksted i regi av Flu Hartberg. Dette passer fint for oss som deltar på Tegnekveldene, både fordi det arrangeres på en mandag (i tillegg til tirsdag og onsdag) og fordi det er en glimrende mulighet til å få tegneseriene sine på trykk helt kostnadsfritt. Datoene for Fanzine-verkstedet er:


Mandag 8. februar kl 18

Tirsdag 9. februar kl 18

Onsdag 10. februar kl 18


Tegnekveldene fram til den tid bruker vi til å jobbe med serier som kan trykkes i disse fanzinene.


De av dere som ikke fikk kommet på første Tegnekveld men har lyst til å være med videre, har med andre ord mulighet til det. Bare ta med noen tegneserier du har laget eller jobber med, evt noen idéer om hva du har lyst til å jobbe med - for det viktigste med Tegnekveldene er å møte andre serieskapere og diskutere andres og egne serier.


Mandagen etter Fanzine-verkstedet legger vi mer konkrete planer for hva vi skal gjøre på de enkelte Tegnekveldene utover vinteren og våren. Inntil da oppfordres alle til å komme med innspill og forslag.


Tid og sted:

TegnekveldSerieteket

Hver mandag kl 18

Tilbudet er gratis


Serieteket har litt papir og tegneutstyr, men det er helt klart best om du tar med ditt eget.


Velkommen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.