fredag 5. mars 2010

På et loft i BergenForrige helg var jeg på Tegneloftet i Bergen. Hver torsdag mellom fem og åtte tar Kim Holm og Fredrik Rysjedal imot unge tegneseriespirer på Tegneloftet og gir dem kyndig veiledning.Denne helgen arrangerte Kim og Fredrik et tegneseriekurs på Tegneloftet, og hadde invitert meg til å styre og kommandere, noe jeg selvsagt gjerne gjør.Fjorten stykker hadde meldt seg på. Halvparten var faste Tegneloft-deltagere, resten var nye fjes. Det var stor spredning i alder og tidligere erfaring med å lage tegneserier.Oppgaven de fikk var å lage en tegneserieside. Ettersom vi kun hadde to og en halv dag til rådighet måtte vi jobbe effektivt - noe deltagerne også gjorde.

Her er noen av seriene som ble laget i løpet av helgen:


Matias V. Seip:


Anette Aga:

Torhild Mikkelsen:


Tegneloftet har også en facebook-gruppe.
7 kommentarer:

 1. Fint at det legges opp slike arrangementer i landet, synes jeg.

  SvarSlett
 2. Mannen på siste bilde syns jeg så veldig skremmende ut. Var ikke dette et kurs for barn og unge? Får de sove om natten etter å ha sett en slik "this man, this monster"?

  SvarSlett
 3. Dette kurset hadde ingen bestemt aldersgrense. Når de har kurs for barn og unge har Kim selvsagt papirpose over hodet.

  SvarSlett
 4. Når dere sier slikt sårer dere mine indre følelser... Og da kan det hende jeg må besøke dere med mitt skumle ansikt...

  ... og en øks...

  ...(For å hogge ved, slik at dere kan bli varme og glade og slutte å mobbe).

  SvarSlett
 5. jeg trodde dette krusret var for alle barn og unge, men når jeg så kim. måtte jeg dessverre slutte ;) så nå har jeg gått over til cheerleading!! mye mere barnevennelig ^^^

  hilsen www.hsn.blogg.no

  SvarSlett
 6. jeg kommer altid til å være et barn ;)

  SvarSlett
 7. Åhh, som jeg ønsker å kunne delta på noe slikt. Er ikke like tilgjengelig i Troms. Jeg får gå på ei tegneserielinje til neste år.
  Syntes Kim så koselig ut, jeg.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.