torsdag 31. juli 2014

Festivalkurs på Bjerkely

Bjerkely Folkehøyskole har hatt en egen tegneserielinje i flere år - og er dermed landets fremste tegneserieutdannelse. I sommer arrangerte de også en egen tegneseriefestival på skolen. 

Arild Midthun var festivalens hovedgjest, men siden han dessverre ble syk ble jeg kalt inn som stand-in. Det ville bli vanskelig for meg å holde et tre timers foredrag om tegning av Donald, så jeg holdt heller et tegneseriekurs. 

De fleste som møtte opp var enten gamle eller nye elever på skolen, og alle hadde interesse av tegning og historiefortelling. Da tenkte jeg det kunne passe med et kurs i idémyldring - med spesiell fokus på vitsetegninger og striper. Som du ser på bildene jobbet de ivrig med både stikkord og tegninger, på tross av de var mange mennesker i et lite rom i den ekstremt varme sommeren i år. 
Jeg håper de fikk utbytte av kurset - og at de ikke ble altfor skuffet over at jeg ikke tegnet noe Donald. I så fall kan de ta en kikk på fjorårets julekalender som trøst... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.