torsdag 10. desember 2015

Luke 10: Marveluniverset


Julekalenderen viser sider fra boka Tegneserienes Historie, av Øyvind Holen og meg. 

Når vi skulle presentere Marveluniverset var den dynamiske tegningen på forsiden av The Avengers nr 4 et perfekt utgangspunkt. Jeg ville gjerne bruke disse figuene i forgrunnen og tegne New York i bakgrunnen, med bestefar og Petter på et hustak eller i et vindu. Andre superhelter kunne sveve rundt mellom skyskraperne. Og jeg måtte nesten ha med Galactus i bakgrunnen: 
Jeg knotet og skisset mye for å få perspektivet til å stemme, og å plassere alle figurene og snakkeboblene. Særlig Galactus var en utfordring, stor som han er. Og jeg la merke til at med Galactus i bakgrunnen ser det ut som The Avengers flykter i motsatt retning. Ikke særlig heltemodig. 

Men i stedet for Galactus kunne jeg kanskje tegne enorme versjoner av Petter og bestefar i bakgrunnen? Da falt bitene på plass: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.