lørdag 12. desember 2015

Luke 12: Moebius

  Julekalenderen viser sider fra boka Tegneserienes Historie, av Øyvind Holen og meg. 

De som har lest Den Svarte Inkal ser sikkert at jeg har byttet ut John Difool med bestefar. Jeg ville at tegningen skulle være utfallende, altså helt ut til kanten av papiret, så det måtte tegnes til litt ekstra øverst og på sidene. Jeg fjernet også noen snakkebobler og et skrik fra John Difool. Litt nervepirrende å tukle med en tegning av Moebius, så jeg tok meg god tid med denne siden. 

Vi hadde egentlig planlagt flere sider om franske albumserier:


Problemet var at boka ble litt for oppramsende på dette tidspunket, og vi trengte en side som var litt mer flashy. Derfor blåste jeg opp Moebius til en hel side og presset resten av de franske albumene inn på en enkeltside. Det ga en bedre leserytme, selv om vi måtte utelate flere personlige favorittserier. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.