torsdag 26. november 2015

Julekalender med Tegneserienes Historie


Julekalenderen min i år tar utgangspunkt i boka Tegneserienes Historie, som jeg har laget i samarbeid med Øyvind Holen. Hver dag fram mot julaften legger jeg ut en side fra boka, med skisser, kommentarer og annet bakgrunnsstoff: Boka er tilgjengelig i de fleste bokhandler, nettbokhandler og tegneseriebutikker som Tronsmo og Outland. Du kan også kjøpe boka direkte fra meg

Les mer:
Cappelen Damms presentasjon av boka
Intervju med Øyvind Holen og meg
Boklansering og Tegneseriefest
Anmeldelse av Tore Bjørkeli (Pondus) og Kristian Hellesund (Sydvesten)
Anmeldelse av Erik Valebrokk
Anmeldelse av Walter Wehus (Barnebokkritikk.no)
Anmeldelse av Erle Marie Sørheim (Dagbladet)
Anmeldelse av Arild Wærness (Serienett.no)
Anmeldelse av Ingrid Brubaker (Empirix.no)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.