fredag 9. januar 2009

Nebelgrad Blues

Den beste norske tegneserien jeg leste i fjor var Nebelgrad Blues av Sigbjørn Lilleeng. Det kom to bøker i serien, som ble utgitt samtidig.Begge bøkene handler om de interne stridighetene i bandet Grim Obsessions og det å vokse opp på et bedrøvelig lite sted på østlandet. Og begge bøkene bør om kort tid være en del av tegneseriesamlingen din.


Ta også en tur innom bloggen til Sigbjørn.

- Og så er det selvfølgelig moro for meg å påpeke at Sigbjørn gikk på et tegneseriekurs jeg hold i Hønefoss i 2001.

1 kommentar:

  1. Så einig, så einig. Eg har vore ein varm advokat for Sigbjørns seriar sidan eg plukka opp det første Nebelgrad-heftet på Raptus 2006. Har ikkje kjøpt bøkene enno, og er ikkje sikker på om eg kjøper første bok då eg har seriene i bladform frå før, men dette er eitt av dei tilfella der eg sannsynlegvis kan tillate meg å vera gæren nok til å kjøpe dobbelt opp.

    Eit tips, forsåvidt: Liker du Sigbjørns seriar, anbefaler eg på det sterkeste Bryan Lee O'Malleys Scott Pilgrim.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.