lørdag 14. desember 2013

Julekalender, luke 14

Tormod er en av landets beste tegneserieforfattere og en glede å jobbe med. Manusene hans er både morsomme og fullendte. Av og til prøvde jeg å tenke ut bedre eller morsommere måter å fortelle disse stripene men endte alltid opp med å innse at manuset hans var den beste løsningen likevel. 

Men akkurat denne stripa klarte jeg å få Tormod til å forandre på. Poenget skulle egentlig være at nevøene leser beskrivelsen av seg selv, den som står i rute to, og blir gretne. Jeg foreslo at de heller kunne tenke seg om litt, og så endre på det som stod skrevet om dem. Tormod likte idéen og lot meg få tegne den. Tror replikken i siste rute er mitt forslag også. 

Jeg har samme billedutsnitt i alle rutene, men i Tormod og Arilds versjon har Arild gjort det hele litt mer variert. I siste rute løper to av nevøene for å fortelle Skrue om hva de har oppdaget. 


Les mer: 
Julekalender med Donald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.