søndag 15. desember 2013

Julekalender, luke 15

Tormod skrev manus til alle stripene i denne historien, men jeg rentegnet bare de 14 første. Resten tegnet jeg kladdemanus av, og så sendte vi alt inn til Disney for godkjenning. Jeg jobbet videre med blyantskisser mens vi ventet på godkjenning. Den godkjenningen fikk vi som sagt aldri, så fra og med i dag og fram til jul blir det bare kladdemanus og blyanskisser. 
Jeg liker veldig godt lydordet RAS! Det er et "jukselydord" i samme kategori som SNUBLE! og EKSPLODERE! 
Sånn ser blyanskissene mine ut før jeg rentegner/tusjer dem. Jeg liker å skisse grovt først med en blå fargeblyant og så jobbe mer detaljert med en 2H-blyant etterpå. 2H er hardere enn den vanlige HB og legger derfor ikke igjen så mye bly. Dermed blir det mindre å viske ut til slutt. 

Her mangler selvsagt alle lekene  i siste rute. De skulle jeg tegne senere, når vi fikk klarsignal fra.. ja, du vet. 

I Tormod og Arilds versjon har Arild gått amok med detaljene i siste rute og tegnet en bølge av leker som begraver både Jan og de to endene. Vi ser bare hatten og lua til Donald og Skrue. 

Dessverre har de besinnet seg og brukt lydordet ROMLE. 

Les mer: 
Julekalender med Donald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.