onsdag 4. desember 2013

Julekalender, luke 4

Her tegnet jeg Donald og nevøene med hette over hodet, mens Skrue har surret et skjerf rundt halsen og over flosshatten. Logisk sett burde vel han også ha trukket hetta over hodet, men da ville figurene blitt vanskelig å se forskjell på. Dessuten bør man ikke ta altfor mye hensyn til logikken når man tegner Donaldserier. Kan de labbe rundt i Arktis uten bukser og fottøy burde de klare seg uten hette på hodet også. 

Tormod synes sluttreplikken til Skrue her var litt for tam og ville skrive den om. 
 Med pelsjakker uten hette beholder figurene sine vanlige hodeplagg og er dermed lettere å umiddelbart identifisere. Tydelighet er viktig i stripeserier. 

Jeg flyttet snakkeboblene litt sånn at skiltet ble større i alle rutene. Tormod ba meg tegne et stort bitemerke i skiltet på siste rute. Jeg burde antagelig ha tegnet det litt større og tydeligere. 

I Tormod og Arilds versjon ser vi Skrue lande med fallskjermen i første rute mens nevøene løper for å hjelpe Donald. Donald og nevøene bruker to ruter på å hale og dra fallskjermen av skiltet. I siste rute er det tydelig at Arild har gjort bedre research enn meg, for han har tegnet et "Fare Isbjørn"-skilt slik de faktisk ser ut. 
Bildet er forøvrig fra da jeg hadde tegneseriekurs på Svalbard

Les mer: 
Julekalender med Donald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.