onsdag 18. desember 2013

Julekalender, luke 18Blyantskissa var ikke mye å skryte av denne gangen, men har jeg bestemt meg for å legge ut alt jeg har så må denne med også. Jeg er fremdeles misfornøyd med hvordan nissen holder skuldrene til Skrue i siste rute - det ser bare ikke bra ut. Men tegningen av Donald til slutt liker jeg godt. 

I Tormod og Arilds versjon har Arild valgt å la Skrue snyte seg i et lommetørkle i siste rute. Jeg har sikkert sagt det før, men etter min mening har Arild konekvent funnet bedre fortelletekniske løsninger enn meg gjennom alle disse stripene. Men akkurat i denne stripa er jeg litt uenig med valget hans. For når både nissen og Donald snakker om et pusseskinn, og Skrue snyter seg i noe som kan se ut som et pusseskinn, vil nok mange lesere trekke slutningen at det er dette han snyter seg i (noe det ikke er). Det at fargeleggeren har gitt samme farge til lommetørkleet som til pusseskinnet, som dukker opp i neste stripe, bidrar også til denne misforståelsen. 


Les mer: 
Julekalender med Donald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.